2017. március 15., szerda

Prológus


Semmi sem az, aminek látszik. Mindennek csak az egyik felében részesülhetünk. Sosem látjuk az igazságot, csak azt, amit mi látni akarunk. Furcsa dolog az emberi elme és az agy működése. Arra törekszik, hogy csupán pozitív ingerek érjenek, de a vége mindig az lesz. A csúf valóság közbeszól. A valóság vagy igazság mindig fáj, ezért is tengetjük elménket az álmok mezején, hogy csak a pozitív érzésekre emlékezzünk, mert utáljuk a fájdalmat. De egyszer fel kell ébrednünk az álmokból és szembenézni az igazi élettel.

Semmi sem az, aminek látszik. Az éremnek is két oldala van, ahogy az embereknek. Legelőször sosem az igazi énjét látjuk az embereknek, hanem azt, amit elvár tőlük a világ, ám egy kis idő után, megláthatjuk valódi személyiségüket. De a legjobb időszak az, amikor az ember megismerkedik valakivel, és fokozatosan a közelébe kerül, hogy lebontsa azt a falat, amit maga köré épített.

Semmi sem az, aminek látszik. És nem csak az éremnek és embereknek van két oldala, de a világoknak is. Nem is gondolnánk, de létezik egy párhuzamos univerzum a miénkkel szemben, ahol ugyanolyan minden, mint itt, de mégis más. Mások a házak, máshol vannak a lámpák, teljesen mások az emberek, de semmi sem lehet ugyanaz. Egy teljesen ugyanolyan világ, mint a miénk? Milyen jól is hangzik. Milyen lennék ott? Milyen titkokat rejtegetnék?


2 megjegyzés:

  1. Oh, lányok!
    Igazán nem tudok és nem is igazán szeretnék most hosszabb kifejtést írni arról, mennyire jól időzítettetek a történet publikálásával. Nagyon kíváncsi vagyok már azóta, mióta drága Sári spoilerezett nekem (NEM MEGÖLNI EMIATT), sőt már azóta, mióta elvállaltátok a szerep gondolatát!:D Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretni fogom a történetet, szóval már most feliratkoztam a blogra, nehogy lemaradjak az új fejezetekről. Remélem, nem kell sokat várni a frissekre, eléggé felkeltettétek a figyelmemet ezzel a rövidke prológussal!

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy meglephettünk ezzel a kis történettel ^_^ Igyekszünk majd, amennyire lehet gyakran hozni a részeket, de ez nagyban fog függni attól, hogy mennyien is érdeklőnek iránta. De hetente, vagy két hetente jönnek majd a részek, már dolgozunk is a folytatáson (csak rám kell várni persze :'D). Nagyon örülünk, hogy ennyire megbízol bennünk és ez csak még több erőt ad, hogy folytassuk és írjunk ^_^
      Köszönjünk drága <3

      Törlés